Kasteel Hoekelum

Voor de geschiedenis van Kasteel Hoekelum gaan we terug naar de veertiende eeuw, 1325 om precies te zijn. Toen telde het landgoed maar liefst 2.000 hectare. In de 1396 gaf de hertog van Gelre Hoekelum in leen aan jagermeester Randolf de Jeger. Na hem kocht Hendrik van Poelwijck het kasteel in 1542.

Tegenwoordig zijn het kasteel en het koetshuis in gebruik voor allerlei gelegenheden, zowel zakelijk als privé. Feesten, diners, trouwerijen, recepties, conferenties en overnachtingen, natuurlijk met uitstekende catering. Gastvrouw Esther van Holland en chef-kok Henk Jan van Ee zorgen met hun team voor een warm welkom voor iedereen die Kasteel Hoekelum bezoekt.