SPORTAKKOORD, stuur ook uw idee in!

Je hebt een idee! Net als in 155 andere gemeenten gaan we nu ook in Ede aan de
slag met een sport- en beweegakkoord. En daar hebben we jou voor nodig!

Hoe zorgen we dat iedereen, écht iedereen in Ede, plezier in sport en bewegen kan hebben? Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer. Heb jij een goed idee?

Doe dan mee en wie weet wordt jouw idee straks uitgevoerd! Je mag zowel een
nieuw idee zijn als een bestaand initiatief dat je verder wilt uitbouwen. Wie kan een idee indienen? Iedereen in Ede.

Hoe dien ik een idee in? Eenvoudig via dit
formulier!http://www.sportservice-ede.nl/idee-sportakkoord/

Tot wanneer kan ik een idee indienen? Ideeën moeten binnen zijn voor 23 september. Zorg dat je op 25 september van 19.30 tot 21.30 uur op het gemeentehuis aanwezig kunt zijn om je idee toe te lichten. Lukt het je niet voor die tijd je idee in te dienen, kom dan de 25e naar de bijeenkomst. Daar is nog gelegenheid om ideeën toe te voegen.

Kan het idee echt over alles gaan? Ja, zolang het past onder één van de thema’s van het Sportakkoord. Zie: https://www.nocnsf.nl/cms/streambin.aspx?documentid=10481

Twijfel je? Neem dan contact op met de sportformateur in Ede, Nanette Hagedoorn
06 – 216 495 68 of nanet@springcoach.nl.

Kan ik geld krijgen voor mijn idee? Er is in 2020 en 2021 opgeteld budget beschikbaar om de ideeën uit te voeren. Het budget wordt verdeeld over een aantal goede ideeën nadat het sportakkoord is gesloten.

Hoe gaat het verder? Op 25 september worden alle ideeën geïnventariseerd en toegelicht op een centrale bijeenkomst in het gemeentehuis van 19.30 tot 21.30 uur. Noteer het vast in je agenda! We bespreken dan welke ideeën kansrijk zijn en uitgewerkt kunnen worden. In een vervolgsessie (14, 15 of 16 oktober) worden de uitgewerkte ideeën gepresenteerd en mogen aanwezigen stemmen op de ideeën. Op 1 november is het sportakkoord gereed.