Winterfair 2018

Op zaterdag 3 en zondag 4 november vindt alweer voor de 4e keer de Winterfair plaats op het terrein van Kasteel Hoekelum aan de Edeseweg 124 in Bennekom. Op beide dagen ben je van 10.30 tot 16.00 uur welkom om de gezellige fair met meer dan 100 kraampjes te bezoeken. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de deelnemers in het kasteel en koetshuis en ontdek gelijk alle mooie authentieke details. De entree is gratis en parkeren op het parkeerweiland kost € 5,-.

Veel verschillende kraampjes!
Op zaterdag 4 en zondag 5 november ontmoet je meer dan 100 kraampjes; elke dag weer een ander aanbod. Dus kom gerust op beide dagen, want Differenzz Events heeft weer een geweldig divers aanbod geselecteerd. Van woondecoratie- tot kleding en van food tot accessoires en sieraden. Genoeg voor urenlang shop- en inspiratieplezier. Pauzeer tijdens het shoppen met een hapje en drankje op het eetplein en geniet gelijk van de muziek. Maak er vooral een sfeervol dagje uit van!

Een kijkje in het kasteel en koetshuis
Niet alleen op het buitentterrein zijn genoeg kraampjes, maar ook in het kasteel en koetshuis zijn genoeg deelnemers te ontdekken. Zo vind je in het Koetshuis bijvoorbeeld een diversiteit aan ‘kunstdeelnemers’ van schilderijen tot handgemaakte sieraden. En natuurlijk bewonder je in het kasteel alle mooie, authentieke details.

Leuk voor iedereen!
Zelfs de kleintjes kunnen volop genieten tijdens de Winterfair van bijvoorbeeld de mega bellenblazen, die ze natuurlijk zelf ook kunnen proberen. Daarnaast is op beide Winterfairdagen op diverse momenten een goochelaar die zijn acts laat zien. Wil je meer informatie? Kijk dan op: www.differenzz.nl.