De W.U.R de Gemeente Ede en Opella zoeken Bennekommers (65+)

Wilt u meer weten?
U bent van harte welkom op één van de informatiebijeenkomsten:
• Maandag 13 november om 10:00u, Walraven in Bennekom
• Dinsdag 14 november om 10:00u, Walraven in Bennekom
• Donderdag 16 november om 10:00u, De Brink in Bennekom
• Woensdag 22 november om 10:00u, De Meerpaal in Ede
Graag wel even aanmelden bij de onderzoekers van Wageningen Universiteit, ook
voor meer informatie:

Telefoon: 06 14 61 54 76 of e-mail: promuscle@wur.nl

Ervaart u minder kracht dan voorheen? Kosten dagelijkse activiteiten zoals traplopen of opstaan uit een stoel u meer moeite? Meld u aan! Dit onderzoeksproject combineert eiwitrijke voeding en krachtoefeningen en kijkt naar de afname of toename van spieren, spierkracht en lichamelijk functioneren. Twee groepen worden vergeleken. Eén groep zonder krachtoefeningen en eiwitrijke voeding en een groep die dit wel doet onder deskundige begeleiding.
Gezocht: Edenaren/Bennekommers (65+) Voor een project over spieren en spierkracht Is eiwitrijke voeding en krachttraining een hype of heeft het echt zin? Bent u ook benieuwd, doe dan mee. Door deelname draagt u bij aan onderzoek dat veel kan betekenen voor een verbeterde zorg voor alle senioren in Nederland. Het project start begin maart 2018 in Ede Mw. van Plateringen (86 jaar): “Dan begin je met 25 kilo op te tillen met je
voeten en dan eindig je met 50 en dat vind ik toch een hele prestatie”.