Nieuwe Bennekomse Infogids 2017-2018

Deze week wordt de geactualiseerde Bennekomse Infogids 2017-2018 in Bennekom verspreid. Wederom met de gebruikelijke informatie over Bennekomse sociale, culturele- en maatschappelijke instellingen, een overzicht met belangrijke/nuttige telefoonnummers en een volle evenementenkalender.

Dat alles in een vertrouwd jasje en dankzij Drukkerij Mulder uit Wageningen en de bijdragen van Bennekomse instellingen en adverteerders.

Wij hopen dat u gebruik kunt maken van de aanwezige informatie. Al deze informatie vindt u uiteraard ook op onze vernieuwde website www.dorpsraadbennekom.nl. Mocht u de gids onverhoopt niet hebben ontvangen dan kunt u die kosteloos ophalen bij de Bruna of Novita in de Dorpsstraat.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Dorpsraad Bennekom
E-mail     : info@dorpsraadbennekom.nl
Website  : www.dorpsraadbennekom.nl
Facebook: Dorpsraad Bennekom